Referenties
Een greep uit een drietal totaal verschillende huizen, waarin het interieur van Room for Living elk zijn eigen identiteit uitstraalt.
Lunteren
Door hun passie voor paarden en ter uitbreiding van hun collectie besluiten Jan en Richard in 2000 de hofstede “Nieuw Zeggelaar” in Lunteren aan te kopen. Deze hofstede, gelegen op ruim 2.5 hectare grond, maakte voorheen deel van de door Rob Herwig aangelegde modeltuinen. Binnen en buiten heeft zich een ware metamorfose voltrokken. Hierdoor heeft Room for Living ook de mogelijkheden om niet alleen interieur maar ook exterieur te kunnen aanbieden. Trots zijn ze op het 16 pagina’s grote artikel wat “>Eigen Huis & Interieur” over hun de hofstede heeft gepubliceerd. Lees het artikel.
Hilversum
In de bosrijke omgeving van Hilversum, verzorgde Room for Living een sober maar sfeervol interieur, volledig in harmonie met de bewoner.
Huizen
Met de al aanwezige kunstcollectie en een voorliefde voor het Verre Oosten, creëerde Room for Living een prachtig harmonieus geheel.
Appartement Laren
Voor een appartement in Laren heeft Room for Living de totale verbouwing en inrichting gerealiseerd. Het appartement heeft een ware metamorfose ondergaan van zeer klassiek tot een rustig en tijdloos geheel.
Blaricum villa
In 2011 kreeg Room for Living de opdracht om een totaalinrichting te verzorgen voor een pand in Blaricum. Bij aankoop was deze woning koel en afstandelijk en waren de toekomstige bewoners bang dat dat zo zou blijven. Ze zijn zo blij met de inrichting dat ze tegenwoordig meer in Nederland dan in hun appartement in Zwitserland verblijven.